Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Läckert frasiga smördegsbakelser med rabarber och vaniljkräm på färsk vaniljstång. Bakelserna bakas fluffiga och frasiga i ugn och fylls sedan med sockerkokt rabarber och vaniljkrämen. En fröjd för ögat och smaklökarna.
Detta recept är gjort för 8 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Innehåller ägg.Gör glutenfri: använd glutenfri smördeg, finns fryst från DS/Fria bröd. Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och matfett. Läs för säkerhets skull innehållsdeklarationen på smördegen. Gör mjölkproteinfri: ersätt mjölk med t ex Solhavre och använd mjölkfritt matfett. Läs för säkerhets skull innehållsdeklarationen på smördegen.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kaffe- och chokladtårta i tre lager (glutenfri)
Rabarberkompott med vaniljkräm i glas
Kanelbullar i långpanna
Creme caramel/creme brylé
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer