Piroger med fetaost och spenat

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Piroger med fetaost och spenat

Dessa grekiskinspirerade härliga smördegspiroger med fetaost, spenat, vitlök och valnötter svänger du ihop på under en timme! Passar perfekt till festen eller som middag en vanlig vardag.  

Piroger med fetaost och spenat

Ingredienser

10 st
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
500 g fryst hackad spenat
salt och svartpeppar
1 1/2 dl valnötter
150 g fetaost
1 förp frysta smördegsplattor (á 450 g, 10 plattor 12x12cm)
1 ägg
2 msk sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per pirog.
Energi1322 KJ / 316 kCal
Fett24 g
Salt0.6 g
Kolhydrater17 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Krispig filodespirog med betor och halloumi
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Asiatiska piroger
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Filodegsknyten med fetaost och spenat
Betyg 4.5 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegspiroger med spenat och lök
Betyg 3.5 av 5.
66 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spenat- och valnötsknyten med bönsallad
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga