Crabcakes med sweet chili- och dilldipp

Bjud på en lyxig måltid med dessa härliga crabcakes. Stek krabb- och fisksmeten till matiga biffar och servera dem varma med nykokt ris, wokgrönsaker, smakrik sweet chili- och dilldipp samt syrlig lime. Supergott och snabblagat!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2011

Ingredienser
4 portioner
4 port ris (gärna jasmin)
400 g torskfilé
3 salladslökar
1/2 dl vispgrädde
1 ägg
1 burk krabbkött (à 170 g)
450 g wokgrönsaker
olja till stekning
limeklyftor till servering
salt
peppar
Sweet chili- och dilldipp
1 1/2 dl sweet chilisås
3 msk hackad dill
Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2325 KJ / 555 kCal
Fett10.3 g
Kolhydrater71.6 g
Protein39.3 g

Kommentarer
4 stHej! Tänk på att krama ur vattnet ur fisken och torka av den med hushållspapper, så ska den hålla ihop bättre. Lycka till!
Ica-köket
Fick dem inte alls att hålla ihop trots att jag tog två ägg. det slutade med att jag la allt i i form och in i ugnen.
Madelene
Provade att göra detta utan krabba då det inte fanns, det var otroligt smaklöst måste jag säga.
Bryn
Crabcakesen föll lätt isär när man stekte dem, men de var goda! Dippen blelv underbart god och går nog att ha till mycket annat också.
Anne-marie