Bjud på en lyxig måltid med dessa härliga crabcakes. Stek krabb- och fisksmeten till matiga biffar och servera dem varma med nykokt ris, wokgrönsaker, smakrik sweet chili- och dilldipp samt syrlig lime. Supergott och snabblagat!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2011
Rätten är glutenfri, men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot soja- eller havrebaserat gräddalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Tänk på att krama ur vattnet ur fisken och torka av den med hushållspapper, så ska den hålla ihop bättre. Lycka till!
Redaktionen
2012-09-17Fick dem inte alls att hålla ihop trots att jag tog två ägg. det slutade med att jag la allt i i form och in i ugnen.
Madelene
2012-09-13Provade att göra detta utan krabba då det inte fanns, det var otroligt smaklöst måste jag säga.
Bryn
2012-02-04