Frasig fisk med currysallad

Betyg 2.3 av 5.
10 personer har röstat
0
Frasig fisk med currysallad

Här bjuds på en sallad av snabbkokta morötter och blomkål som vänds ihop med fräst lök, äpple och curry. Fiskfiléerna paneras i polentagryn – med ett ljuvligt frasigt resultat! Fullt av viktiga näringsämnen, en riktig kanonmiddag.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2013

Frasig fisk med currysallad

Ingredienser

4 portioner
700 g alaska pollock filé
4 port ris eller annat gryn (gärna fullkorn)
1 gul lök
1 äpple
3 msk olivolja
1 msk curry
1 blomkålshuvud
2 morötter
1 tsk dijonsenap
1 1/2 dl gräddfil
salt
peppar
1 ägg
2 dl polentagryn

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3094 KJ / 738 kCal
Fett20 g
Salt2.8 g
Kolhydrater87 g
Protein47 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Alaska pollock med zucchini och ansjovis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk i paneng curry med minimajs
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig fiskgratäng med potatis
Betyg 4 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk i ugn med kaviarsås
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med saffran och kålrabbi
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt alaska pollock med äggsås
Betyg 3.8 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga