Retroklassiker med asiatiska smaker. Kyckling och banan får sällskap av kokosmjölk, blomkål och mango chutney. Byt ut kyckling mot till exempel paprika, morot och broccoli för att göra rätten vegetarisk.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013
Läs noga på ingrediensförteckningen på mango chutneyn. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
En riktig favorit här hemma. Mkt god!!!!
Linda
2016-12-12Vi tyckte den var väldigt god och lättlagad, vi åt med sallad och bulgur! :) Det är lätt att lägga till mer kryddor efter den varit i ugnen om man vill ha den hetare.
Nicita
2016-08-31Ganska menlöst. Kräver mer kryddor tyckte vi.
Maria
2013-04-14