Fläskytterfilé med svampsås, brysselkål och potatis

Idag blir det en riktig fest till middag, med potatis och brysselkål i ugn som får sällskap på tallriken av fläskytterfilé och en krämig sås med smak av svamp. Perfekt sätt att starta helgen på!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2023

Gör så här
00:25:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2521 KJ / 603 kCal
Fett22 g
Salt2 g
Kolhydrater49 g
Protein46 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
9 stSmakade mycket gott ,men var mycket att skära.
Anne-charlotte
Det var gott! Jag stekte 1 portabello-svamp tillsammans med löken, det blev lyckat.
Kristina
Vad är det för pastasås som avses? Fabrikat?
Bibbi
Väldigt gott och lätt att tillaga, men platsar inte i Billiga veckan!
Bo arne
Jättegott
Catharina
Mycket gott å lätt å göra.
Helena
Man kan inte bara ta smaksatt creme fraiche. Det är rätt bedrövligt ensamt. Så vi köpte lite svamp som vi stekte i vilök till och kryddade med chiliflakes och örtsalt blev smaskens
Peder
Såsen var fruktansvärt äcklig! Annars helt ok, lite tråkigt recept.
Michaela
Riktigt mumsigt! Dottern på 5 år åt med god aptit utav allt! Kan tipsa om att göra potatisen lite tunnare (skiva ca 3-5mm tjocka) så de får lite krispigare konsistens. Blir superbt tillsammans med såsen
Therese