Fläskpannkaka

Fläskpannkaka, den fenomenala klassikern som alla gillar. Pannkakssmeten fyller du med knaprigt fläskkött eller bacon som ger härlig sälta till den mjuka ugnspannkakan och ett fint tuggmotstånd. Bryt gärna av med lite lingonsylt vid servering.

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2628 KJ / 628 kCal
Fett37 g
Salt3.67 g
Kolhydrater43 g
Protein30 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
lite fler ägg mmmmm
Wiveca
2025-08-15Ökade receptet och gjorde på 1 liter mjölk. Blev kanon med de extra 2 dl mjölk, ett ägg och en dl mjöl. Blev en lagom tjock fläskpannkaka och matlåda. Bytte även ut lingonsylten mot jordgubbssylt då jag kör efter devisen lingonsylt har man till rätter som är gjorda på potatis(som ex raggmunk m.m ). Rätter med mjölk har man ann sylt till. De flesta har ju inte lingonsylt på våfflor🤣🤣👍
Fredrik
2025-08-14Mycket gott vad det också 🥳
Stefan
2025-07-17