En matigare ugnspannkaka som barnen lätt gillar gör du av pannkakssmet, potatis och skinka. Servera med en klick lingonsylt och middagen är klar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2012
Rätten innehåller ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut mjölet mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Återanvände en julskinka från frysen och blandade i både potatis och morot. Som en blandning mellan ugnspannkaka och råraka. Gott!
Emmelie
2022-06-14Jag använder ett riktigt gammalt recept. Inget ägg, 1,5 kg mandelpotatis, rimsaltat fläsk. Konsistensen är myckeviktig för att dem ska bli perfekt.
Ellinor
2016-01-25En blaskig historia utan egentlig smak,tråkig kommer inte lagas igen ,då gör jag hellre bara rårakor eller pannkaka
Jan
2013-02-10