Ibland behöver det inte vara så krångligt när man ska laga mat, då passar denna fläskkarré med vitlöksyoghurt och rostade rotfrukter in perfekt! Potatisen och rotfrukterna sköter sig själva i ugnen, medan du steker karrén. Och vitlöksdippen svänger du enkelt ihop genom att riva vitlök och blanda med yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
21 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Sten
5/22/2020Idag var det grillväder, så karrén blev grillad. Ugnsbakade rotfrukter är ju alltid en höjdare, och vilken härligt påse med rotfrukter! Dippen fick litet honung också för balansens skull.
Redaktionen ICAse
5/25/2020Tack Sten för en härlig och positiv kommentar. Hälsningar Ulrika