Rostade rotfrukter med honungsstekt fläskkarré
Saftig fläskkarré med rostade rotfrukter kommer göra succé som bjudrätt eller på festen. Stek karrén i olja och häll över honung och grädde för en härlig smakkombination. Servera med rotfrukter och sås och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2013
Ingredienser
4 portioner
600 g potatis
1 rödlök
3 morötter
2 palsternackor
2 msk soja (gärna kinesisk)
salt
peppar
4 skivor fläskkarré
1 msk olja
2 msk honung
2 dl matlagningsgrädde
1/2 msk majsstärkelse (Maizena)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2346 KJ / 561 kCal
Fett25.4 g
Kolhydrater50.5 g
Protein28.7 g
Kommentarer
Enkelt ooch gott, lätt att laga till. Honungen sätt en fin piff i såsen.
Hans
2013-03-15Supergott !! Hela familjen älskade detta. Få ingredienser som skapade en god middag.
Magnus
2013-03-02