Fläskfilé med grillade grönsaker
Fläskfilé med grillade grönsaker är ett himmelskt gott recept där råvaror som bakpotatis, squash, aubergine och fläskfilé griljeras och sedan serveras med en mumsig tomatsalsa.
Ingredienser
4 portioner
2 st bakpotatisar (à 300 g)
1 liten aubergine
1 liten squash
2 majskolvar (2 majskolvar motsvarar 1/2 burk à 535 g)
200 g portabellasvampar (eller champinjoner)
500 g fläskfilé
3 msk olivolja
salt
peppar
1 gul paprika
1 röd paprika
1 rödlök
4 grönsalladsblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tack Ulrika! Körde din variant och det blev jättegott. Använde vanliga potatisar och ytterfilè det funkade fint.
Anna
2008-01-23Det blev hur gott som helst och till detta gjorde jag en aioli och en portvinssås som tillsammans med maträtten blev hur gott som helst.
Gunilla
2003-01-24