Fläskfilé med grillade grönsaker är ett himmelskt gott recept där råvaror som bakpotatis, squash, aubergine och fläskfilé griljeras och sedan serveras med en mumsig tomatsalsa.
Ingredienser
4 portioner
2 st bakpotatisar (à 300 g)
1 liten aubergine
1 liten squash
2 majskolvar (2 majskolvar motsvarar 1/2 burk à 535 g)
200 g portabellasvampar (eller champinjoner)
500 g fläskfilé
3 msk olivolja
salt och peppar
1 gul paprika
1 röd paprika
1 rödlök
4 grönsalladsblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.9 av 5.
1010 personer har röstat
2 st
Kommentarer
Tack Ulrika! Körde din variant och det blev jättegott. Använde vanliga potatisar och ytterfilè det funkade fint.
Anna
2008-01-23
Det blev hur gott som helst och till detta gjorde jag en aioli och en portvinssås som tillsammans med maträtten blev hur gott som helst.
Kommentarer
Tack Ulrika! Körde din variant och det blev jättegott. Använde vanliga potatisar och ytterfilè det funkade fint.
Anna
2008-01-23Det blev hur gott som helst och till detta gjorde jag en aioli och en portvinssås som tillsammans med maträtten blev hur gott som helst.
Gunilla
2003-01-24