En saftig fläskfärslimpa som serveras med en sprakande röd tomatsås. Färsen blandas med alla tillhörande ingredienser innan den formas till fyra små limpor och placeras i en ugnssäker form. Därefter täcks de av den smakrika pastasåsen för att sedan avslutas i ugnen. Servera med ris och champinjonsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2015
Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Matilda
2020-10-16Okej smakmässigt, inget extraordinärt men okej. Plus för enkelheten dock! Hoppade över att göra champinjonsalladen, tyckte inte det lät lockande.
Maria
2015-03-01Helt ärligt förstår jag inte den dåliga kritik som detta recept fått här. Okej att man får krydda fläskfärs mer men fler kryddor anser i alla fall jag att man inte behöver. Jag tog ett mått mer av var i färsen, den blev både saftig och smakrik. Alla som åt tyckte om den. Vad gäller svampen så blandade jag dressingen i en skål först och sen vände ner den i svampen som fick stå o dra ca 10 min. Klockrent alternativ till sallad som gifter sig bra med resten av smakerna i rätten. Av oss får den väl godkänt!
Eva
2015-02-16Tycker fläskfärslimpan m tomatsås m champinjoner var god. Sallad m bara champinjoner är ingen höjdare. Smakar bara torrt o tråkigt. Blandade istället champinjonerna m lite isbergssallad o tomater