En underbart god thaiinspirerad gryta med fläskfärs och små solgula minimajskolvar. Köttet bryns och får sedan puttra i krämig kokosmjölk kryddad med röd curry och röd paprika till smakerna gift sig. Servera grytan i djupa skålar med ångande varmt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2017
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helena
2022-04-21Snabbt, enkelt och relativt billigt. Går att göra barnvänligt. Jag hade nog i 4 ggr så mkt currypasta (men är ju en smaksak såklart) och saften från en halv lime. Toppen!
Jonathan
2021-01-31Ta mer currypasta eller lite chili så blir det toopen
Carina
2017-10-06Riktigt gott!! Men då tog jag dubbelt så mycket currypasta och snålade inte pepparn