Fjordörret, norsk regnbågslax med risoni

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Fjordörret, norsk regnbågslax med risoni

En lyxig förrätt är denna laxpasta med risoni och läcker Norsk fjordörret. Koka risoni med omsorg och vänd ner laxen just innan servering så att den behåller sin härliga textur och smak.

Fjordörret, norsk regnbågslax med risoni

Ingredienser

4 portioner
100 g fjordörret, norsk regnbågslax
1/2 schalottenlök
1/2 morot
100 g risonipasta
1 msk smör
2 msk vitvinsvinäger
2 dl kycklingbuljong
salt
peppar
ca 1 - 1 1/2 msk citronsaft
1/2 dl matlagningsgrädde

Till garnering

färsk dill eller ärtskott
ev laxrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi814 KJ / 183 kCal
Fett8 g
Salt1 g
Kolhydrater21 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Dragon- och senapsbakad lax med rödbetskräm
Betyg 3.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sushirullar
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Taco mexican style
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räk-, avokado- och äggröra i tunnbröd
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkpasta- Italian Style
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga