Fjordlax »lollipop«

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Fjordlax »lollipop«

Ta dig tid till detta snygga upplägg av fjordlax lollipop, det är värt varenda minut! Den rimmade laxen kryddas med dijonsenap, honung och rapsolja. Bitarna rullas i dressingen och smulor av kavring. Toppa sist av allt med en klick laxrom!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Fjordlax »lollipop«

Ingredienser

16 st
400 g rimmad lax (se länk nedan under steg 2)
4 skivor kavring
16 korta träspett
4 tsk laxrom

Dressing

1 msk dijonsenap (gärna söt honeydijon)
2 tsk honung
1/2 dl rapsolja
salt
vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi380 KJ / 90 kCal
Fett6 g

Testa liknande recept

Minispett med parmaskinka och butternutpumpa
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparrotssill med forellrom
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halvfryst ananas på spett med rostad kokos
Betyg 3.3 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt laxterrine med pepparotsfärskost och kavringcrust
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hickorygrillat laxspett med majs och avokadosalsa
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatistortilla med rökt yoghurt och laxrom
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga