Fjordlax »lollipop«

1
0
Fjordlax »lollipop«

Ta dig tid till detta snygga upplägg av fjordlax lollipop, det är värt varenda minut! Den rimmade laxen kryddas med dijonsenap, honung och rapsolja. Bitarna rullas i dressingen och smulor av kavring. Toppa sist av allt med en klick laxrom!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Fjordlax »lollipop«

Ingredienser

16 st
400 g rimmad lax (se länk nedan under steg 2)
4 skivor kavring
16 korta träspett
4 tsk laxrom

Dressing

1 msk dijonsenap (gärna söt honeydijon)
2 tsk honung
1/2 dl rapsolja
salt
vitpeppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kavringen.
I övrigt är rätten fri från mjölk och ägg.
Gör glutenfri: uteslut kavringen eller använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 380 KJ / 90 kCal
Fett 6 g
Läs mer om näringsvärden