Färskebab med vitlök

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
1
Färskebab med vitlök

Saftig och mumsig färskebab där färsen blandas med chilimarinerad vitlök och på så sätt får en intensiv smak. Spetten går snabbt att tillaga och blir otroligt goda efter de vänts några varv på grillen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Färskebab med vitlök

Ingredienser

6 portioner
800 g  blandfärs
3/4 dl  chilimarinerade vitlöksklyftor
salt och peppar
olivolja
8   träspett

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Lätt och gott. Säkert inte särskilt nyttigt.

Petra

2004-08-24

Testa liknande recept

Korvspett
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsspett i bröd
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabspett
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade räkor
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamp-shawarma – Vego kebab
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammkebab i pita med rödbetor och getost
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga