Färskebab med vitlök
![Färskebab med vitlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_39775/cf_259/farskebab_med_vitlok.jpg)
Saftig och mumsig färskebab där färsen blandas med chilimarinerad vitlök och på så sätt får en intensiv smak. Spetten går snabbt att tillaga och blir otroligt goda efter de vänts några varv på grillen.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003
![Färskebab med vitlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_39775/cf_259/farskebab_med_vitlok.jpg)
Ingredienser
6 portioner
800 g blandfärs
3/4 dl chilimarinerade vitlöksklyftor
salt och peppar
olivolja
8 träspett
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Lätt och gott. Säkert inte särskilt nyttigt.
Petra
2004-08-24