Rågbröd med sparrispotatis i crème fraiche och löjrom

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Rågbröd med sparrispotatis i crème fraiche och löjrom

Förrätt eller lyxigt mellanmål? Detta rågbröd med sparrispotatis i crème fraiche och löjrom passar lika bra till båda. Lägg din krämiga potatisröra ovanpå brödet tillsammans med salt löjrom och gräslök och servera direkt.

Rågbröd med sparrispotatis i crème fraiche och löjrom

Ingredienser

4 portioner
400 g  sparrispotatis
1 dl  crème fraiche
salt och peppar
4   skivor rågbröd
50 g  laxrom
1   knippe gräslök

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: servera på glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sillbruschetta
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Silltallrik
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtbakad lax med smörslungad potatissallad
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnspytt med senapskräm och krispig krassesallad
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rågmacka med potatis, avokado och bacon
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Primör och laxsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga