Rågbröd med sparrispotatis i crème fraiche och löjrom
![Rågbröd med sparrispotatis i crème fraiche och löjrom](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14420/cf_259/ragbrod_med_sparrispotatis_i_crème_fraiche_och_lojrom.jpg)
Förrätt eller lyxigt mellanmål? Detta rågbröd med sparrispotatis i crème fraiche och löjrom passar lika bra till båda. Lägg din krämiga potatisröra ovanpå brödet tillsammans med salt löjrom och gräslök och servera direkt.
![Rågbröd med sparrispotatis i crème fraiche och löjrom](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14420/cf_259/ragbrod_med_sparrispotatis_i_crème_fraiche_och_lojrom.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g sparrispotatis
1 dl crème fraiche
salt och peppar
4 skivor rågbröd
50 g laxrom
1 knippe gräslök
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: servera på glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer