Pepparrotssill med forellrom

5
0
Pepparrotssill med forellrom

Med 5-minuterssill går det fort att göra en egen krämig inläggning. Kombinera med klassisk smak av pepparrot. Bjud gärna den goda pepparrotssillen på små bitar av kavring. Toppa med forellrom för extra lyx.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Pepparrotssill med forellrom

Ingredienser

6-8 bufféportioner
1 msk
majonnäs
1 dl
crème fraiche
2 msk
finriven färsk pepparrot
1/2
paket 5-minuterssill
3 - 4
skivor kavring
75 g
forell- eller laxrom
1
ask smörgåskrasse
-
nymalen svartpeppar

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och kontrollera innehållet i brödet.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja). Kontrollera innehållet i brödet
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs och kontrollera innehållet i brödet.

Gör så här

Tips

Låt gärna sillen stå 4 timmar i kylen, så hinner smakerna sätta sig.

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 825 KJ / 193 kCal
Fett 10 g
Salt 0.4 g
Kolhydrater 21 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept