Fjordlax »lollipop«

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fjordlax »lollipop«

Ta dig tid till detta snygga upplägg av fjordlax lollipop, det är värt varenda minut! Den rimmade laxen kryddas med dijonsenap, honung och rapsolja. Bitarna rullas i dressingen och smulor av kavring. Toppa sist av allt med en klick laxrom!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Fjordlax »lollipop«

Ingredienser

16 st
400 g rimmad lax (se länk nedan under steg 2)
4 skivor kavring
16 korta träspett
4 tsk laxrom

Dressing

1 msk dijonsenap (gärna söt honeydijon)
2 tsk honung
1/2 dl rapsolja
salt
vitpeppar

Gör så här

00:07:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi380 KJ / 90 kCal
Fett6 g

Testa liknande recept

  • Lax- och romtårta
    Betyg 4.1 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stjärnsnittar
    Betyg 2.5 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Färskebab med vitlök
    Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad