Stjärnsnittar
Ett enkelt recept på olika läckra snittar att servera till fest. Stjärnsnittarna gör du av kavring och formfranska och pålägg gör du av parmaskinka, vit eller blå mögelost och salviablad eller av crème fraiche och forell- eller stenbitsrom. Mums!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998
Ingredienser
6 portioner
12 skivor kavring
12 skivor formfranska
Pålägg 1
6 skivor parmaskinka (6 st motsvarar ca 80 g)
1 bit vit eller blåmögelost (à ca 150 g)
några salviablad (eller slätbladig persilja)
Pålägg 2
1 dl crème fraiche
75 g forell- eller stenbitsrom
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: uteslut blåmögelost, använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: uteslut blåmögelosten, använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer