Fjällröding med sparris och pepparrot

5
2
Fjällröding med sparris och pepparrot

Vad gör fisken om inte tillbehören? Stekt sparris som fått kryddats upp med salt och peppar är det ena, och riven pepparrot det andra. För att snabba på tillagningstiden lite äter du fisken ihop med färdigt potatismos, och du minimerar stunden framför spisen, och får mer tid till att faktiskt äta maten!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2020

Fjällröding med sparris och pepparrot

Ingredienser

2 portioner
1
förp färdigt potatismos (à 350 g)
250 g
grön sparris
1 msk
riven pepparrot
350 g
fjällrödingfiléer
1/2 msk
olja
-
salt
-
peppar
2 msk
smör

För alla

Kontrollera noga innehållet i potatismoset.
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Sophie

1/11/2021

Pulvermos?! Kom igen!

Christina

6/11/2020

ser inte inspirerande ut 2 ½ *

Näringsvärde per portion

Energi 2482 KJ / 594 kCal
Fett 33 g
Salt 4 g
Kolhydrater 29 g
Protein 43 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept