Fjällröding med sparris och pepparrot

5
2
Fjällröding med sparris och pepparrot

Vad gör fisken om inte tillbehören? Stekt sparris som fått kryddats upp med salt och peppar är det ena, och riven pepparrot det andra. Servera dessutom fluffigt potatismos till den saftiga rödingen och middagen är komplett.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2020

Fjällröding med sparris och pepparrot

Ingredienser

2 portioner

Mos

450 g
potatis
1 dl
mjölk
250 g
grön sparris
1 msk
riven pepparrot
350 g
fjällrödingfiléer
1/2 msk
olja
-
salt
-
peppar
2 msk
smör

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och smör.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Sophie

2021-01-11

Pulvermos?! Kom igen!

Christina

2020-06-11

ser inte inspirerande ut 2 ½ *

Näringsvärde per portion

Energi 2717 KJ / 650 kCal
Fett 30 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 46 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept