Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Betyg 4.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp är en fräsch och snabblagad salladsrätt i somriga toner. Blanda nykokt bulgur med salladsmix, rödlök, grön sparris, morötter och kräftstjärtar. Servera med ljuvlig pepparotsdipp.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2014

Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Ingredienser

4 portioner
4 port bulgur
250 g sparris
1/2 knippe morötter
1 rödlök
1/2 kruka gräslök
2 msk färskriven pepparrot
2 dl smetana
salt
peppar
2 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
65 g salladsmix

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2320 KJ / 555 kCal
Fett23.6 g
Kolhydrater47.7 g
Protein33.4 g

Testa liknande recept

Primörsallad med kräftor och pepparrotskräm
Betyg 3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kräftbulgur
Betyg 4.2 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Levain med kräftsallad och rostade nötter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sparrissoppa med kräftstjärtar
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparrissoppa med kräftor
Betyg 3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Medelhavssallad
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad