Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp
Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp är en fräsch och snabblagad salladsrätt i somriga toner. Blanda nykokt bulgur med salladsmix, rödlök, grön sparris, morötter och kräftstjärtar. Servera med ljuvlig pepparotsdipp.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port bulgur
250 g sparris
1/2 knippe morötter
1 rödlök
1/2 kruka gräslök
2 msk färskriven pepparrot
2 dl smetana
salt
peppar
2 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
65 g salladsmix
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2320 KJ / 555 kCal
Fett23.6 g
Kolhydrater47.7 g
Protein33.4 g
Kommentarer