Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
0
Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp är en fräsch och snabblagad salladsrätt i somriga toner. Blanda nykokt bulgur med salladsmix, rödlök, grön sparris, morötter och kräftstjärtar. Servera med ljuvlig pepparotsdipp.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2014

Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Ingredienser

4 portioner
4 port bulgur
250 g sparris
1/2 knippe morötter
1 rödlök
1/2 kruka gräslök
2 msk färskriven pepparrot
2 dl smetana
salt
peppar
2 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
65 g salladsmix

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2320 KJ / 555 kCal
Fett23.6 g
Kolhydrater47.7 g
Protein33.4 g

Testa liknande recept

Primörsallad med kräftor och pepparrotskräm
Betyg 3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftbulgur
Betyg 4.2 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Levain med kräftsallad och rostade nötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissoppa med kräftstjärtar
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftpaj med nötter
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Medelhavssallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga