En elegant och lättlagad middag som består av en ljuvlig fjällröding som får sällskap av en delikat romsås gjord på crème fraiche, röd caviar och färsk dill, ett klassiskt tillbehör som slår det mesta smakmässigt. Servera fisken med ångande nykokt potatis och en fräsch grönsallad och något gott att dricka till. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2017
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Inger
2020-03-22Mycket gott. Har lagat det många gånger👍
Christer
2017-02-12Ser gott ut och lättlagat!