Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Romägg

Bjud på lyxiga romägg med otrolig smak! Gör en smakrik röra av fänkål, dill och olja som du klickar på kokta ägg utan topp. Garnera med salt rom samt dill och ät direkt.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka äggen 5 minuter.
  2. Skölj och strimla fänkålen och hacka dillen. Blanda fänkål, dill och olja.
  3. Skär av toppen på äggen. Fördela röran på äggen. Garnera med rommen och dillen.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 4 ägg
  • 1 minifänkål
  • 1 dillkvistar
  • 1/2 msk olivolja
  • 50 g laxrom eller stenbitsrom
Lägg till i inköpslistan