Grillade chips

Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grillade chips

Prova att grilla chips nästa gång grillen är igång, chipsen blir både krispiga och sega på samma gång! Servera de grillvarma chipsen med tillbehör som crème fraiche och rom eller tångkaviar, perfekt som tilltugg under grillkvällen medan huvudrätten ligger på grillgallret.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Grillade chips

Ingredienser

8 portioner
1 påse lättsaltade chips (à ca 200 g)
2 dl smetana eller crème fraiche
1 burk tångkaviar eller stenbitsrom (à 75 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1001 KJ / 239 kCal
Fett19 g
Salt1 g
Kolhydrater14 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Romdipp med chips
Betyg 4.7 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kantarellcrème
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chips med kantarelldipp
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crostini med smetana, rödlök, lime och rom
Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Potatistapas med rom
Betyg 2.6 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Palsternackschips på kex med lufttorkad skinka
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad