Grillade chips

7
0
Grillade chips

Prova att grilla chips nästa gång grillen är igång, chipsen blir både krispiga och sega på samma gång! Servera de grillvarma chipsen med tillbehör som crème fraiche och rom eller tångkaviar, perfekt som tilltugg under grillkvällen medan huvudrätten ligger på grillgallret.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Grillade chips

Ingredienser

8 portioner
1
påse lättsaltade chips (à ca 200 g)
2 dl
smetana eller crème fraiche
1
burk tångkaviar eller stenbitsrom (à 75 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana eller créme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana eller créme fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Ringla gärna lite olivolja över smetanan för extra smak.

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1001 KJ / 239 kCal
Fett 19 g
Salt 1 g
Kolhydrater 14 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept