Hovmästarräkor
Räkor, hovmästarsås, dill och salladslök. En riktigt god räkröra som svängs ihop snabbt med färdig hovmästarsås. Toppa räkorna med salt laxrom för perfektion. Dekorera med ”öron” av halverad sparris.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013
Ingredienser
6 portioner
500 g frysta räkor med skal
3/4 dl hovmästarsås
3 msk strimlad salladslök
3 msk lax- eller stenbitsrom
6 kokta gröna toppar av sparris
6 tvättade äggskal
För alla
Fri från gluten. Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i hovmästarsåsen.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i hovmästarsåsen. Uteslut äggskalen och servera i stället röran i små glas eller skålar.
Gör så här
Tips
Använd gärna en kniv för att få till en snygg kant när du knäcker
äggen. Tänk på att den ägghalva du har fyllningen i ska vara lite större.
Har du lagat receptet?
Kommentarer