Hovmästarräkor

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Hovmästarräkor

Räkor, hovmästarsås, dill och salladslök. En riktigt god räkröra som svängs ihop snabbt med färdig hovmästarsås. Toppa räkorna med salt laxrom för perfektion. Dekorera med ”öron” av halverad sparris.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013

Hovmästarräkor

Ingredienser

6 portioner
500 g  frysta räkor med skal
3/4 dl  hovmästarsås
3 msk  strimlad salladslök
3 msk  lax- eller stenbitsrom
6   kokta gröna toppar av sparris
6   tvättade äggskal

För alla

Fri från gluten. Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i hovmästarsåsen.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i hovmästarsåsen. Uteslut äggskalen och servera i stället röran i små glas eller skålar.

Gör så här

Tips

Använd gärna en kniv för att få till en snygg kant när du knäcker äggen. Tänk på att den ägghalva du har fyllningen i ska vara lite större.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Senapsräkor med pepparrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkmacka på grillat surdegsbröd med sparris och pepparrot
Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägg- och räkröra med gravlax
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Avokado- och räkröra
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörgåstårta med ansjovis och räkor
Betyg 2.9 av 5.
239 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Laxtallrik
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga