Hovmästarräkor

8
0
Hovmästarräkor

Räkor, hovmästarsås, dill och salladslök. En riktigt god räkröra som svängs ihop snabbt med färdig hovmästarsås. Toppa räkorna med salt laxrom för perfektion. Dekorera med ”öron” av halverad sparris.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013

Hovmästarräkor

Ingredienser

6 portioner
500 g frysta räkor med skal
3/4 dl hovmästarsås
3 msk strimlad salladslök
3 msk lax- eller stenbitsrom
6 kokta gröna toppar av sparris
6 tvättade äggskal

För alla

Fri från gluten. Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i hovmästarsåsen.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i hovmästarsåsen. Uteslut äggskalen och servera i stället röran i små glas eller skålar.

Gör så här

Tips

Använd gärna en kniv för att få till en snygg kant när du knäcker äggen. Tänk på att den ägghalva du har fyllningen i ska vara lite större.

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer