Hovmästarräkor

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Hovmästarräkor

Räkor, hovmästarsås, dill och salladslök. En riktigt god räkröra som svängs ihop snabbt med färdig hovmästarsås. Toppa räkorna med salt laxrom för perfektion. Dekorera med ”öron” av halverad sparris.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013

Hovmästarräkor

Ingredienser

6 portioner
500 g frysta räkor med skal
3/4 dl hovmästarsås
3 msk strimlad salladslök
3 msk lax- eller stenbitsrom
6 kokta gröna toppar av sparris
6 tvättade äggskal

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Senapsräkor med pepparrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkmacka på grillat surdegsbröd med sparris och pepparrot
Betyg 3.6 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägg- och räkröra med gravlax
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad lax med hovmästarsås
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ägghalvor med matjessill, hovmästarsås och potatis
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med sparris och räkor
Betyg 4.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga