En mustig och smakrik fisksoppa som får sin grund av frästa grönsaker. I med passerade tomater, buljong och smetana och låt koka innan du lägger i fisken och smaksätter med salt, peppar och dill. Servera med bröd och färskost.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2021
Kontrollera noga innehållet i buljongen och brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smetana och färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana och färskost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegod! Tog en extra buljongtärning för lite mer smak. Blev väldigt gott, hela familjen älskade den!
Emelie
2021-08-14Jättegod och enkel att tillaga 👍🏻😊
Erika
2021-08-13Jättegott! Det var snabbt och enkelt att tillaga. Doftade över lite cayennepeppar vid sista kryddningen för att lyfta rätten ytterligare.
Jennie
2021-08-09