Het, kryddig och samtidigt len och god det är denna fiskgryta som görs med torskfiléer. Kryddningen får du av citrongräs, ingefära och chili. Morötter och broccoli passar fint in i den mättande torskfiskgrytan som gärna toppas med koriander och extra chili.
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Smaskens!! Saknade en vitlöksklyfta men kompenserar med vitlöksbröd. Janne
Jan
2022-03-02Soppan var väldigt god. Citrongräset var dock väldigt hårt, som stickor och förstörde rätten 3/5
Kim
2021-08-19Väldigt god och fräsch! Kommer absolut göra den igen, och igen.
Maria
2021-08-04