I höstens tider finns inget godare än en värmande soppa. Denna smakrika och färgglada fisksoppa är både vacker att se på och god att äta. Fisken tillsammans med purjolöken, morötterna och de gröna bönorna gör soppan både matig och mättande. Servera gärna med nygräddade baguetter. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jenny
2021-01-20Riktigt god men behövdes ganska mycket kryddor för att den skulle smaka något
Emelie
2021-01-07Ska soppan koka med eller utan lock?
Stephanie
2020-12-10Så gott och så enkelt!