Fisksoppa med saffran

Klassikern fisksoppa med saffran står på kvällens meny. Fyll soppan med potatis, morötter, tomat samt givetvis fisk och saffran. Vänd ner krispiga salladsärtor och servera den värmande soppan med nygräddat lantbröd, smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2018

Gör så här
00:15:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2627 KJ / 619 kCal
Fett23 g
Salt3.9 g
Kolhydrater55 g
Protein44 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
9 stJättegod och enkel att tillaga
Pernilla
Toppenbra recept, så gott! Men soppan vinner lite extra på att rundas av med lite grädde alt créme fraiche.
Agneta
Nääää, det var ingen höjdare. Tomatsmaken tar över, för lite saffran… gör annan fisksoppa om ni vill äta gott.
Christian
Superäckligt. Laga nått annat med fina råvaror.
Caroline
Super dåligt recept kör istället på en klassisk fisksoppa. Laga ej detta recept.
Jonas
Hade i lite vispgrädde... färgen blev precis som på bilden och soppan blev jättegod. Använde bara torsk och la till fänkål som jag älskar ihop med fisk.
Jennifer
Hur kan soppan på bilden vara så gul? Tomaterna tar över saffransfärgen
Marianne
Hej Marianne! Kan bero på kvaliteten på saffran. Men för att framhäva färgen och smaken mer kan man mortla den. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Varför står det sallad i receptet?
Emma
Hej Emma! Det kan man undra. Men tryckfelsnisse verkar varit i farten. Vi tar nu bort det såklart. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Sallad?
Daniel
Hej! Sorry, men ingen sallad som ingrediens här. Hälsningar Michelle
ICA-köket