En underbart god och mustig fisk- och räkgryta med smak av saffran, soltorkade tomater och paprika. Kvällens middag kommer att sprida väldoft i hela köket och mätta gästernas hungriga magar. Servera fiskgrytan med nykokt potatis och krispig grön paprika.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Madelene
2019-12-08Låter gudomligt gott! Men, det som stör mig är att jag gick in på "billiga veckan".... För alla vet ju att fisk, räkor och saffran är det billigaste man kan handla 🤔🤦♀️
Redaktionen ICAse
2019-12-09Hej Madelene! Billiga veckan bygger ju på helheten av alla recept den veckan. Så något kan vara dyrare och vissa recept billigare i inköp. Hälsningar Michelle
Rosita
2016-11-30Mycket god gryta som kommer att tillagas flera gånger. Skippade saffran då maken inte gillar det i mat. Hade i en skvätt vin istället och dill. Skar potatisen och paprikan i mindre tärningar som fick koka med.