Den här fisksoppan blir en matig fiskrätt med både grönsaker och potatis. Torsken i soppan går utmärkt att variera med andra sorters fisk som t ex sej, kolja eller hoki. En lättlagad soppa så god att den passar både vardag och fest och där räkor och krutonger gör den extra festlig.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria krutonger.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Leif
2021-01-30Tog makrill, blev väldigt god
Jenny
2020-05-21Blev som andra fundersam över valet av ordet "grönsaker", när det inte finns en grönsak i det här receptet så långt ögat kan nå. God blev soppan ändå oavsett ingredienserna, matig och mustig. Tummen upp!
Redaktionen ICAse
2020-05-25Tack Jenny och ni andra som kommenterat! Vi har nu förtydligat och delat upp rotfrukter, lök och tomater istället för att skriva grönsaker :). Hälsningar Ulrika
Malin
2020-03-28Väldigt god! Ökade på med fisk och tog tipset här om saffran - supernöjd!