Utsökt fisksoppa med fänkål och apelsin som smaksättare. Koka torsken tillsammans med fänkål, vitlök, tomater och apelsinskal. Krydda med kajennpeppar och salt.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen (kan innehålla mjölk, laktos, gluten).
Laktosreducerad: byt matyoghurten mot laktosreducerad matyoghurt.
Mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot sour supreme.
Glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tomas
2021-05-10Gott och enkelt. Följde tipsen och halverade buljongen. Kryddade extra med lite fänkål, vitpeppar och en skvätt fiskfond.
Arne
2008-11-03Urgott! Blev bra med passerad tomat också. Lite jobbigt att riva apelsinen, men det får man ta med ett så här lyckat recept. Åt med Lättyoghurt vanilj, det passade mycket bra. Rekommenderas varmt!
Anna
2008-03-25Hurra hurra för såhär goda fiskrecept! Vi använde torkad fänkål och det var också gott. Dock kan man ha något mindre buljong, det blir lite glest mellan fiskbitarna.