Fiskpinne i pitabröd
Att stoppa färdiga fiskpinnar i pitabröd är inget du skyndar dig att instagramma direkt. Men det blir himla gott – och är ruggigt enkelt att laga. Bjud tillsammans med majonnäs och bostongurka. Och ju lyxigare fiskpinne, desto godare fiskpinneburgare!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016
Ingredienser
4 portioner
12 fiskpinnar
2 msk smör
4 pitabröd
1 dl majonnäs
1 dl bostongurka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2505 KJ / 599 kCal
Fett35 g
Salt2.28 g
Kolhydrater54 g
Protein15 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Toppenrecept ju! Perfekt för hemmalunchen mellan möten 👌
Johanna
2021-03-18Snälla!!!! Ha ha
Christina
2021-03-13Snälla! Varför göra besväret att ge ”receptet”. Vilken 6- åring fixar detta mamma Anita
Christina
2021-03-12