Fiskpinne i pitabröd
Att stoppa färdiga fiskpinnar i pitabröd är inget du skyndar dig att instagramma direkt. Men det blir himla gott – och är ruggigt enkelt att laga. Bjud tillsammans med majonnäs och bostongurka. Och ju lyxigare fiskpinne, desto godare fiskpinneburgare!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar och glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fiskpinnar, matfett, bröd och majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fiskpinnarna, brödet och majonnäsen. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fiskpinnarna, brödet och välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Toppenrecept ju! Perfekt för hemmalunchen mellan möten 👌
Johanna
2021-03-18Snälla!!!! Ha ha
Christina
2021-03-13Snälla! Varför göra besväret att ge ”receptet”. Vilken 6- åring fixar detta mamma Anita
Christina
2021-03-12