Fiskpinne i pitabröd

Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
3
Fiskpinne i pitabröd

Att stoppa färdiga fiskpinnar i pitabröd är inget du skyndar dig att instagramma direkt. Men det blir himla gott – och är ruggigt enkelt att laga. Bjud tillsammans med majonnäs och bostongurka. Och ju lyxigare fiskpinne, desto godare fiskpinneburgare!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Fiskpinne i pitabröd

Ingredienser

4 portioner
12 fiskpinnar
2 msk smör
4 pitabröd
1 dl majonnäs
1 dl bostongurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Toppenrecept ju! Perfekt för hemmalunchen mellan möten 👌

Johanna

2021-03-18

Snälla!!!! Ha ha

Christina

2021-03-13

Snälla! Varför göra besväret att ge ”receptet”. Vilken 6- åring fixar detta mamma Anita

Christina

2021-03-12

Näringsvärde per portion

Energi2505 KJ / 599 kCal
Fett35 g
Salt2.28 g
Kolhydrater54 g
Protein15 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Burgare för grillen
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskpinneburgare med örtsås
Betyg 3.5 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med gurkmajonnäs
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppel- och pumpapytt med rökt lax och currymajonnäs
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskburgare med gurkdressing
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Falsk skaldjurssmörgås
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga