Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Fiskpinne i pitabröd

Att stoppa färdiga fiskpinnar i pitabröd är inget du skyndar dig att instagramma direkt. Men det blir himla gott – och är ruggigt enkelt att laga. Bjud tillsammans med majonnäs och bostongurka. Och ju lyxigare fiskpinne, desto godare fiskpinneburgare!

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2016
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek fiskpinnarna i smöret. Värm pitabrödet,
  2. Fördela majonnäs, bostongurka och fiskpinnar i bröden. Servera direkt.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar och glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fiskpinnar, matfett, bröd och majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fiskpinnarna, brödet och majonnäsen. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fiskpinnarna, brödet och välj äggfri majonnäs.

Tips

Addera krispig sallad, skivade tomater och rivna morötter i din fiskpinneburgare. Så – nu kan du instagramma!

Ingredienser

Portioner: 4
  • 12 fiskpinnar
  • 2 msk smör
  • 4 pitabröd
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl bostongurka
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2505 kJ / 599 kCal

Klimatguide

0 - 0,7 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept