Fiskpinne i pitabröd

17
3
Fiskpinne i pitabröd

Att stoppa färdiga fiskpinnar i pitabröd är inget du skyndar dig att instagramma direkt. Men det blir himla gott – och är ruggigt enkelt att laga. Bjud tillsammans med majonnäs och bostongurka. Och ju lyxigare fiskpinne, desto godare fiskpinneburgare!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Fiskpinne i pitabröd

Ingredienser

4 portioner
12
fiskpinnar
2 msk
smör
4
pitabröd
1 dl
majonnäs
1 dl
bostongurka

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar och glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fiskpinnar, matfett, bröd och majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fiskpinnarna, brödet och majonnäsen. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fiskpinnarna, brödet och välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Addera krispig sallad, skivade tomater och rivna morötter i din fiskpinneburgare. Så – nu kan du instagramma!

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentarer

Johanna

2021-03-18

Toppenrecept ju! Perfekt för hemmalunchen mellan möten 👌

Christina

2021-03-13

Snälla!!!! Ha ha

Christina

2021-03-12

Snälla! Varför göra besväret att ge ”receptet”. Vilken 6- åring fixar detta mamma Anita

Näringsvärde per portion

Energi 2505 KJ / 599 kCal
Fett 35 g
Salt 2.28 g
Kolhydrater 54 g
Protein 15 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept