Att stoppa färdiga fiskpinnar i pitabröd är inget du skyndar dig att instagramma direkt. Men det blir himla gott – och är ruggigt enkelt att laga. Bjud tillsammans med majonnäs och bostongurka. Och ju lyxigare fiskpinne, desto godare fiskpinneburgare!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2016
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar och glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fiskpinnar, matfett, bröd och majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fiskpinnarna, brödet och majonnäsen. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fiskpinnarna, brödet och välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johanna
2021-03-18Toppenrecept ju! Perfekt för hemmalunchen mellan möten 👌
Christina
2021-03-13Snälla!!!! Ha ha
Christina
2021-03-12Snälla! Varför göra besväret att ge ”receptet”. Vilken 6- åring fixar detta mamma Anita