Burgare för grillen | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Burgare för grillen

Dessa burgare på grillen får en helt underbar smak av att tillagas ute i friska luften. Gör först din dressing med fin smak av sweet chilisås och söt senap och stek sedan de mumsiga burgarna. Bjud på de varma hamburgarna med grönsaker och dressing.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dressing: Börja med dressingen. Rör ihop samtliga ingredienser och ställ svalt.
  2. Forma färsen till burgare och grilla ett par minuter på varje sida. Krydda.
  3. Grilla även bröden lätt och lägg ihop bröden med burgare och grönsaker emellan. Servera med dressingen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 800 g nötfärs
  • salt och peppar
  • 4 hamburgerbröd
  • tomat
  • gurka
  • sallad
Fettsnål dressing
  • 1 1/2 dl fettfri majonnäs
  • 1/2 dl sweet chilisås
  • 1 dl tomatketchup
  • 1/2 msk söt senap
  • 1 msk bostongurka
Lägg till i inköpslistan