Fiskpinnar med ljummen potatissallad
Hemgjorda fiskpinnar med frasig panering som smakar citron. Till detta passar ljummen potatissallad med rödlök morot och sockerärter – middagen är serverad.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012
Ingredienser
4 portioner
Fiskpinnar
600 g vit fiskfilé
1 dl vetemjöl
finrivet skal av 1 citron
2 ägg
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk olivolja
Ljummen sallad
600 g delikatesspotatis
400 g morötter
200 g frysta sockerärtor
1 rödlök
1 msk äppelcidervinäger
1 dl grovt skuren dill
2 msk olivolja
1 tsk salt
1/2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi-1 KJ / 678 kCal
Fett24 g
Kolhydrater69 g
Protein40 g
Kommentar
Otroligt gott! Goda smaker gör att denna rätt uppskattas både av barn (fiskpinnar) och vuxna (allt det andra)
Cecilia
2012-03-18