Fiskpinnar med ljummen potatissallad

Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
1
Fiskpinnar med ljummen potatissallad

Hemgjorda fiskpinnar med frasig panering som smakar citron. Till detta passar ljummen potatissallad med rödlök morot och sockerärter – middagen är serverad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Fiskpinnar med ljummen potatissallad

Ingredienser

4 portioner

Fiskpinnar

600 g vit fiskfilé
1 dl vetemjöl
finrivet skal av 1 citron
2 ägg
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk olivolja

Ljummen sallad

600 g delikatesspotatis
400 g morötter
200 g frysta sockerärtor
1 rödlök
1 msk äppelcidervinäger
1 dl grovt skuren dill
2 msk olivolja
1 tsk salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentar

Otroligt gott! Goda smaker gör att denna rätt uppskattas både av barn (fiskpinnar) och vuxna (allt det andra)

Cecilia

2012-03-18

Näringsvärde per portion

Energi-1 KJ / 678 kCal
Fett24 g
Kolhydrater69 g
Protein40 g

Testa liknande recept

Fiskpinnar
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig potatissallad med dill
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad med saffransvinägrett
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkel fisk- och skaldjursgryta
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dilldoftande kräftgryta
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med broccolisås och rostad potatis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga