Fiskpinnar
![Fiskpinnar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16297/cf_259/fiskpinnar.jpg)
Delikata hemmalagade fiskpinnar av fiskfilé med en grön puré av ärtor, citron, dill och dijonsenap. Till fiskpinnarna och ärtpurén serverar du nykokt potatis.
![Fiskpinnar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16297/cf_259/fiskpinnar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 - 600 g färsk eller djupfryst fiskfilé
2 tsk salt
1 ägg
1 dl grahamsmjöl
1 msk margarin till stekning
Grön ärtpuré
1 paket frysta gröna ärtor (à 250 g)
1 citron
1 msk dijonsenap
1/2 dl färsk eller fryst dill
salt och peppar
Till servering
4 port nykokt potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer