Fiskpinnar

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fiskpinnar

Delikata hemmalagade fiskpinnar av fiskfilé med en grön puré av ärtor, citron, dill och dijonsenap. Till fiskpinnarna och ärtpurén serverar du nykokt potatis.

Fiskpinnar

Ingredienser

4 portioner
400 - 600 g  färsk eller djupfryst fiskfilé
2 tsk  salt
1   ägg
1 dl  grahamsmjöl
1 msk  margarin till stekning

Grön ärtpuré

1   paket frysta gröna ärtor (à 250 g)
1   citron
1 msk  dijonsenap
1/2 dl  färsk eller fryst dill
salt och peppar

Till servering

4   port nykokt potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakad fisk med broccolisås och rostad potatis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med ärter
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk meunière med ärt- och dillmos
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronärter
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxpudding i panna med dillsmör och ärter
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga