Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Kaprissås

Denna kaprissås på matyoghurt, dijonsenap, grovhackad kapris och citron är en pikant följeslagare till panerad fisk eller stekt kyckling.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2012
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda matyoghurt med dijonsenap, grovhackad kapris och färskpressad citronjuice.
  2. Krydda med peppar. Servera gärna till Fiskpinnar med ljummen potatissallad.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt eller gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ t ex Alpro soya yofu naturell, Sour Supreme eller Yosa Havre fraiche.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl matyoghurt (10 %)
  • 2 msk dijonsenap
  • 3 msk grovhackad kapris
  • 1 tsk färskpressad citronjuice
  • 1/2 krm peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?