Kaprissås

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kaprissås

Denna kaprissås på matyoghurt, dijonsenap, grovhackad kapris och citron är en pikant följeslagare till panerad fisk eller stekt kyckling.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Kaprissås

Ingredienser

4 portioner
2 dl matyoghurt (10 %)
2 msk dijonsenap
3 msk grovhackad kapris
1 tsk färskpressad citronjuice
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Färslimpa "Lindström" med senaps- och persiljeyoghurt
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pannbiffar med rödbeta
Betyg 3.9 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fish’n chips
Betyg 2.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskbiffar med senapsyoghurt
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt korv med timjanpotatis och senapskräm
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxnuggets med gurk- och äppelyoghurt
Betyg 3.9 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad