Kaprissås

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
0
Kaprissås

Denna kaprissås på matyoghurt, dijonsenap, grovhackad kapris och citron är en pikant följeslagare till panerad fisk eller stekt kyckling.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Kaprissås

Ingredienser

4 portioner
2 dl matyoghurt (10 %)
2 msk dijonsenap
3 msk grovhackad kapris
1 tsk färskpressad citronjuice
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Pannbiffar med rödbeta
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fish’n chips
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskbiffar med senapsyoghurt
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med tomat och salvia
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt korv med timjanpotatis och senapskräm
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga