Ugnsbakad fisk med broccolisås och rostad potatis

1
0
Ugnsbakad fisk med broccolisås och rostad potatis

God och enkel fiskmåltid, där allt lagas i ugnen. Fisken får sällskap av potatisen i ugnen. Under tiden kan du i lugn och ro blanda en sallad med gröna ärtor och salladsmix. Toppa gärna ugnsfisken med lite ost och citronsaft precis före servering.

Skriv ut
Ugnsbakad fisk med broccolisås och rostad potatis

Ingredienser

4 portioner
2 förp ugnsbakad fiskfilé i broccolisås (à 380 g)
3 dl frysta gröna ärtor
200 g salladsmix
1 tsk olivolja
salt
peppar
900 g potatis
1 tsk olivolja
50 g riven parmesanost

Till servering

1 citron
4 msk hackad persilja

För alla

Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.



Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer