Ugnsbakad fisk med broccolisås och rostad potatis

God och enkel fiskmåltid, där allt lagas i ugnen. Fisken får sällskap av potatisen i ugnen. Under tiden kan du i lugn och ro blanda en sallad med gröna ärtor och salladsmix. Toppa gärna ugnsfisken med lite ost och citronsaft precis före servering.

Ingredienser
4 portioner
2 förp ugnsbakad fiskfilé i broccolisås (à 380 g)
3 dl frysta gröna ärtor
200 g salladsmix
1 tsk olivolja
salt
peppar
900 g potatis
1 tsk olivolja
50 g riven parmesan
Till servering
1 citron
4 msk hackad persilja
För alla
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer