Låt din sej få lite smak av Asien och ät den tillsammans med en nudelsallad och en krämig majonnäs. Innan du låter sejen bli klar i ugnen strör du över sesamfrön så den får en fin, lite krispig yta. Smaklig sej önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2020
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sej i ugn såg grå o oaptitlig ut
Helena
2020-10-21Supergott
Torbjörn
2020-10-20Ja jag tyckte det var fantastiskt gott. Sejen kan man skippa. Tror tricket var att sätta sesamolja i som gjorde salladen fantastiskt god
Kirsi
2020-10-19