Fiskkakor med ris och Rhode Islandsås
När gjorde du fiskkakor senast? Gissar att det var ett tag sen? Nu ger vi dig i alla fall chansen att tillaga denna fantastiska fiskrätt tillsammans med smarriga tillbehör som krämig, ljusrosa Rhode Islandsås och nykokt ris. Det klassiska grundreceptet till såsen togs fram av den kände kocken Tore Wretman för många år sedan, men smakar lika bra idag. Supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2014
Ingredienser
Fiskkakor
Phode Islandsås
För alla
Rätten innehåller ägg.
Läs noga ingrediensförteckningen på den rostade löken, kan innehålla gluten.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd grädde och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ. Byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Frasiga och läckra!
Kerstin
2020-03-24Smaskigt
Jan
2019-02-17