Det här härliga och fräscha receptet på fiskgryta med vitlöksbröd är den perfekta vardagsmiddagen då den är snabblagad, god, mättande och näringsrik. Servera fiskgrytan med nygräddad vitlöksbaguette.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein men är fri från ägg.
Glutenfri: använd glutenfritt bröd (där snittytan kan gnidas in med vitlök efter smak).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Katrine
2022-10-21Istället för frysta rotsaker använde jag färska; morötter, potatis, palsternacka och purjolök. Och tog i ca 1 dl extra vätska p.g.a detta. Blev som en god matig soppa. Barnen älskade vitlöksbrödet till. Jag använde skärgårdssoppa då det var det de hade på vår Ica. Funkade toppen. Sparas!
Bo arne
2021-11-29Ljuvlig soppa!
Magnus
2021-09-01Eftersom vi inte hittade frysta rotfrukter, bytte vi ut dessa mot potatis, morot, palsternacka och purjolök som förkokades. Blev mycket gott!