Fiskgryta är alltid rätt. Här har torsk fått koka upp i en gryta av tomat, saffran, fiskbuljong och salladslök. För att bryta av syrligheten äts den med krämig dillsmetana och potatis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2022
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Vi följde tipset och fräste morötterna i vitlök och ett par kryddmått cayennepeppar. Hade dessutom i rivet citronskal i dillsmetanan. Det blev supergott!
Christina
2022-12-18Väldigt gott och enkelt!
Marie louise
2022-09-17