Saffransdoftande quinoapanna med fänkål, cayennepeppar, paprika och lax. En färgsprakande gryta med ett sting av hetta. Servera quinoapannan tillsammans med en klick matyoghurt på toppen och hackad gräslök.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen för samtliga allergener.
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj Sour Supreme (innehåller soja) i stället för matyoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Martina
2007-11-03Gott, men en aningens torrt, blev mer som en röra. Tog ej med saffran, blev gott ändå. Uppskattades inte sådär jättemycket av den äldre generationen.
Ulrika
2007-10-14Gott men inter super, fänkålen uppskattades dock inte av barnen! Dock väldigt lätt att tillaga.
Mattias
2007-10-14Extrent mycket godare än den verkar på pappret. Lätt att göra också. Rekommenderas. Quinoa var en ny upplevelse.