Quinoapanna med fisk

Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
7
Quinoapanna med fisk

Saffransdoftande quinoapanna med fänkål, cayennepeppar, paprika och lax. En färgsprakande gryta med ett sting av hetta. Servera quinoapannan tillsammans med en klick matyoghurt på toppen och hackad gräslök.

Quinoapanna med fisk

Ingredienser

4 portioner
1 fänkål
1 paprika
5 dl fiskbuljong
2 dl quinoa
1 påse saffran (à 0,5 g)
600 g fisk t ex lax och torsk i bitar
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
persilja

Till servering

bröd
matyoghurt
hackad gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Vad är det här för slags rätt? Soppa eller gryta.? Står heller inget om fisken ska vara fryst eller ej. Koktiden stämmer inte med det som står på Icas quinoa. Blev väldigt slafsigt men gott.

Annika

2024-11-05

Överraskande gott,fina smaker,fräsch rätt.Vi gjorde om rätten lite och lät saffranen "marinera/blötläggas" i lite rom för att få fram mer smak,det blev så bra.Denna rätt kommer vi laga många gånger.

Petra

2024-07-08

Gott, men en aningens torrt, blev mer som en röra. Tog ej med saffran, blev gott ändå. Uppskattades inte sådär jättemycket av den äldre generationen.

Martina

2007-11-03

Näringsvärde per portion

Energi2361 KJ / 562 kCal
Fett19.7 g

Testa liknande recept

Ljummen quinoasallad
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grymt god gröt
Betyg 2.6 av 5.
177 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tabbouleh med quinoa
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quinoa med blåbär och mandlar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quinoa- och fröknäcke
Betyg 4.3 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad quinoa med äpple, kokos och kanel
Betyg 3.2 av 5.
73 personer har röstat
Under 60 min att tillaga