Quinoapanna med fisk
Saffransdoftande quinoapanna med fänkål, cayennepeppar, paprika och lax. En färgsprakande gryta med ett sting av hetta. Servera quinoapannan tillsammans med en klick matyoghurt på toppen och hackad gräslök.
Ingredienser
4 portioner
1 fänkål
1 paprika
5 dl fiskbuljong
2 dl quinoa
1 påse saffran (à 0,5 g)
600 g fisk t ex lax och torsk i bitar
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
persilja
Till servering
bröd
matyoghurt
hackad gräslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2361 KJ / 562 kCal
Fett19.7 g
Kommentarer
Vad är det här för slags rätt? Soppa eller gryta.? Står heller inget om fisken ska vara fryst eller ej. Koktiden stämmer inte med det som står på Icas quinoa. Blev väldigt slafsigt men gott.
Annika
2024-11-05Överraskande gott,fina smaker,fräsch rätt.Vi gjorde om rätten lite och lät saffranen "marinera/blötläggas" i lite rom för att få fram mer smak,det blev så bra.Denna rätt kommer vi laga många gånger.
Petra
2024-07-08Gott, men en aningens torrt, blev mer som en röra. Tog ej med saffran, blev gott ändå. Uppskattades inte sådär jättemycket av den äldre generationen.
Martina
2007-11-03