Det här friska och fräscha receptet på fiskgryta med apelsinkräm är den optimala vardagsmiddagen då den både är smakrik, matig och fullproppad med härliga råvaror och näringsämnen! Servera den smaskiga fiskgrytan med sötsyrlig apelsinkräm och nykokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ. Byt ut crème fraichen mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Använde torskrygg. Mycket gott och enkelt att tillaga! / Bodil
Bodil
2021-02-04Riktigt gott tyckte vi. Kommer vi göra fler gånger.
Jan
2020-04-28Vad är det för gubbe du har, Wiveca? Det här var ju gott!
Rasmus
2015-02-09