En ljuvlig fisksoppa med en bris från den franska kusten. Med torsk och potatis i blir det riktigt mättande, och soppan blir både len och krämig tack vare crème fraiche. Bryt av en bit baguette och njut. Bon appetit!
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Kommentarer
Elisabet
2021-03-06Supergod soppa. Jag gjorde den på på lätt tinat torskblock. Lät inte soppan koka upp efter jag lagt i torskbitarna för att behålla fiskens spänst. Fisken blir klar i den heta soppan. Redde också av soppan med lite mjöl.
Kristin
2021-03-04Gott med fänkålen
Birgitta
2021-02-27Lättlagat och kanongott👍