Fiskgratäng är den perfekta vardagsrätten som går hem i de flesta magar. Denna fiskgratäng blir extra krämig när kummeln tillagas i ugn med både grädde och mjölk. Till gratängen serveras nykokt potatis, krispsallad och färska tomater. Smaklig spis!
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Fiskgratäng med gräslök
Fiskgratäng med dill och gurka
Fiskgratäng med dill och tomat
Stekt lax med dill- och citronsås