Att gratinera sin torsk tillsammans med lite curry och rostad lök gör att den blir härligt färgglad, och dessutom krämig tack vara såsen som är gjord på bland annat grädde. Ät sedan gratängen ihop med nykokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2020
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Camilla
2021-02-08Jättegott, i brist på haricotverts blev det broccoli istället. God och annorlunda smak till fisk, men roligt med nåt annat. Definitivt en repris kommer det att bli!
Sofia
2020-09-11Jättegott! Goda smaker och krämigt god sås med lite krunch i tack vare den rostade löken.
Lina
2020-09-10Vi älskade inte den här rätten. Vi vuxna petade i oss en måltid, resten fick tyvärr åka i soporna. Curry och fisk föll tyvärr inte oss i smaken.