Fiskgratäng och tomat

Fiskgratäng är den perfekta vardagsrätten som går hem i de flesta magar. Denna fiskgratäng blir extra krämig när kummeln tillagas i ugn med både grädde och mjölk. Till gratängen serveras nykokt potatis, krispsallad och färska tomater. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2018

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1837 KJ / 438 kCal
Fett11 g
Salt3 g
Kolhydrater47 g
Protein33 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
6 stFör lite fisk för 4 portioner.
Sofia
Ja ni bytte till sej. Men den var inte färsk, den var fryst.
Sara
Hej Sara! Stämmer bra det. Men ni fick med ett meddelande om detta. Nu kan ni ju testa om receptet om ni köper egen kapkummel. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Fick också sej! Så dåligt!
Daniella
Hej Daniella! Pga brist på sej var vi tvungna att ändra från fryst kummel till färsk sejfilé. Hälsningar Michelle
ICA-köket