Gratinerad hoki med spenat och cottage cheese är en fiskrätt som tillagas i ugnen under ett smakrikt täcke av cottage cheese, spenat och lök. De milda hokifiléerna får en rund smak av spenaten och med några skivade tomater på toppen blir rätten även färgstark.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2011
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut cottage cheese mot sour supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anton
2013-04-11Smaklös och riktigt tråkig rätt i mitt tycke.
Per-olov
2011-10-27Jag tycker inte att detta var bra. Fisken badade i sin egen juice och tiden i ugnen räckte inte till. Dessutom kändes Hokin otroligt seg och träig!
Josefine
2011-10-27Jättegott! Och faktiskt väldigt enkelt också! Skulle kanske dock vara ännu bättre med någon mer krydda, jag öste på med ordentligt med salt och peppar och även lite pressad citron.