Gratinerad hoki med spenat och cottage cheese
Gratinerad hoki med spenat och cottage cheese är en fiskrätt som tillagas i ugnen under ett smakrikt täcke av cottage cheese, spenat och lök. De milda hokifiléerna får en rund smak av spenaten och med några skivade tomater på toppen blir rätten även färgstark.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2011
Ingredienser
4 portioner
250 g fryst bladspenat
800 g hokifilé
4 port ris eller annat gryn
1 gul lök
2 msk smör eller margarin
250 g cottage cheese
salt
peppar
3 tomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2642 KJ / 629 kCal
Fett11.1 g
Kolhydrater76.5 g
Protein50.1 g
Kommentarer
Smaklös och riktigt tråkig rätt i mitt tycke.
Anton
2013-04-11Jag tycker inte att detta var bra. Fisken badade i sin egen juice och tiden i ugnen räckte inte till. Dessutom kändes Hokin otroligt seg och träig!
Per-olov
2011-10-27Jättegott! Och faktiskt väldigt enkelt också! Skulle kanske dock vara ännu bättre med någon mer krydda, jag öste på med ordentligt med salt och peppar och även lite pressad citron.
Josefine
2011-10-27